Здравейте!

С всеки ден сайтът на магазин и библиотека Wrap your heart е една крачка по-близо до това, което аз си представях. С всеки ден  се радвам на ново занимание, запознавам се с нови хора и аз самата научавам нови неща. Не бях предполагала, че някога ще се занимавам с такива неща.

Разбирате ли, моето ежедневие имаше съвсем различен облик – ставах рано, отивах на работа (Главен специалист “ Бизнес планиране“, Финансово – икономическо управление) от 8:30 до 17:00ч., отивах на фитнес, след което аз и моят мъж излизахме някъде с приятели, на, театър, на кино, отивахме на ресторант, бар, каквото ни душа поиска. Беше супер, беше си свободно.

След като излязох в 45 дневният болничен преди термин бавно и сигурно осъзнавах, че няма как да стоя вкъщи без да си намеря и още нещо,  което да правя, докато моето малко съкровище спи (защото ако тя не спи – времето и вниманието ми са първо за нея, след което идва всичко друго).

Докато търсех информация за бременност, бебета, раждания, упойки, пелени или памперси и какво ли още не видях и събитието за консултант по бебеносене. Така след няколко дена на нови знания, на нови приятелства, нови емоции, нови преживявания се сдобих със сертификат и станах консултант. Предвид, че това звучи, нека кажем интересно в българските ширини, в чужбина е добре разпространено и търсено като услуга.

Така дойде и идеята за библиотеката, след това и за магазинът. Не беше първата библиотека, не беше и последната. Но тя си е моя, тя е такава, каквато аз искам. Често оставам вечер до много късно, всъщност до много рано да видя какво мога да направя за сайта. Уморително, но умората е някак сладка. Дано ви хареса или както казват на запад – Enjoy! Aprovecha!

Краен резултат:

Сертификат на консултант

Сертификат на консултант