IMG_7630ak

MADAME GOOGOO регулируема раница

340лв.

1 налични

Описание на продукта:

ПАНЕЛ:

Раничка осигурява ергономичната позиция на бебето като позволява носене отпред и на гръб. Бебето винаги е обънато с лице към носещият. Съчетава удобство, практичност и красота в едно, като е с напълно регулируема платка (както на височина, така и на ширина). При нагласяне с ремъците раничката се смалява от бейби размер 35см Височина на 33 см ширина на панела при седалката до тодлър +(погледнете табличката) 48см x 48см. Подходяща е за деца на 4 месеца.

Лесна за употреба и с широки презрамки с падинг, които да осигурят максимален комфорт и разпределяне на тежестта така, че да не усещате бебчето. Осигурява правилна позиция и необходимата дълбочина на седалката и „М“ позицията на крачетата на бебчето.

Всички продукти и материи, използвани при направата на раничките, са висококачествени и сертифифицирани. Раничката се пере на 30 градуса и най-щадящата програма. Моля да използвате щадящи препарати и препоръчително да перете в торбичка за пране.

Моля да имате предвид, че указанията са препоръчителни и  се доверете на сертифициран консултант, с който да настроите раничката. Такъв има в офисът на Библиотека за ергономични носилки Wrap your heart. Заповядайте в офисът. Там ще можете да пробвате всякакви марки носилки, не само тези, които се продават. Така ще изберете най-подходящата за Вас.

ПРЕЗРАМКИ:
Регулируем падинг от 41-53 см +60 см
Презрамките са с леки извивки за допълнително разпределие на тежестта и удобно прилягане към раменете на носещият.
КОЛАН:
При най-сегната позиция – 67,5см + 60 см .
С леки извивки и според предпочитанията на клиента.

Допълнителна информация

Вид носилка

Ергономична раница/ Ergonomic Carrier

марка

MADAME GOOGOO

Размер

baby size, Toddler size carrier/ носилка, Стандарт

Отзиви

Все още няма ревюта

Само логнати потребители, които са поръчали този продукт могат да оставят ревюта.