Wrap your heart – За нас

Здравейте от Wrap your heart!!!

Много мислех какво да включа в тази един вид задължителна, еднотипна и направо стандартна част от всеки сайт/страница, а именно „За нас“. В крайна сметка решението вклюва историята на сайта, на моето ново приключение.

Когато забременях започнах да се интерсувам и да проучвам всичко свързано с раждането, бебета, бебешки продукти, хранене по време и след бременност, посещавах различни училища за родители, лекции, купуване и четене на книги и списания. Според мен човек трябва да прави информиран избор, особено що се отнася до най-милото му. Така открих и бебеносенето.В началото за мен беше просто начин да гушкам бебето ми, съчетавайки с това текущите ми ангажименти и задачи, след което прерасна в начин на разходка, преспиване на малката, начин за предвижване (особено когато количката беше зазимена). Неусетно бебеносенето навлезе в живота ми.

Така седейки за пореден ден, затворена вкъщи поради поредния рекорд за ниски температури, чуствайки се не много полезна (въпреки че няма по-важна задача от отглеждането и възпитаването на едно дете) реших да се впусна в нещо ново и нещо, което ми носи удовлетворение и радост.

Отидох на курс, получих сертификат, но не спрях до там. Дотолкова се заинтригувах, че реших да отворя собствена библиотека за слингове и ергономични носилки (ергономични раници, Мей Тай, хибридни носилни). Идеята на този вид библиотеки  е  родителите да могат да изпробват различните видове носилки, марки, връзвания, да натрупат опит, да открият тяхната носилка и да си я закупят. Тук също мога да бъда полезна с предложенията а магазин Wrap your heart, които предлага марките Emeibaby, Lova slings, Diva, Madam Googoo.

Освен това, след като бебчето ми пораства и разполагам с толкова носилки се наслаждавам на бебеносенето в цялото му разнообразие. Въпреки, че имам своите любимци, всеки ден опитвам различна носилка, различен начин на връзване. Ще се радвам да се включите в моето приключение  да станете част от историята на Wrap your heart.

 

http://clauwi.de/berater-in-liste/2647-bulgarien

Сертификат на консултант

Сертификат на консултант